Dijeta i mršavljenje

Uštedite i mršavite - Odabrano na internetu


Ekstrakt Capsaicina iz čili papričica

 
Ekstrakt Capsaicina i crnog papra
Najbolji za brzo mršavljenje, jačanje energije, radnog učinka i izdržljivosti!!!!!!  

 
Ekstrakt Kapsaicina :

Kapsaicin je sastavni dio čili paprike. Nedavna istraživanja su pokazala da kapsaicin može pomoći ljudima pri smanjenju tjelesne težine tako što smanjuje apetit, poboljšava metabolizam i sprječava formiranje masnih stanica.

Sadržaj povisuje toplinu ljudskog tijela, povećavajući efekt zvan termogeneza (proces stvaranja energije u našim stanicama) što rezultira sagorijevanjem kalorija. Drugim riječima, kapsaicin je termogenik koji povisuje razinu metabolizma, što doprinosi procesu sagorijevanja masnoće.

Druge prednosti: smanjuje razinu šećera u krvi, poboljšava zdravlje srca, poboljšava cirkulaciju, smanjuje upale.


Capsaicin jeftinije i 50%

Za sve koji žele mršaviti, a uz to i uštedjeti evo nekoliko kvalitetnih preparata, a po najnižim cijenama na tržištu.

Nature's Way, Cayenne, 450 mg, 180 kapsula za samo 8,08eura (60,60 kn)


Pri učlanjenju i prvoj narudžbi imate dodatnih 5$ popusta. Kliknite na link sa kodom za popust, registrirajte se besplatno i štedite :


Neke studije o Kapsaicinu

Nova studija otkriva da kombinacija kapsaicina, sastojka crvene paprike i zelenog čaja pridonosi osjećaju sitosti i može biti velika pomoć pri kontroli tjelesne mase.
U studiji je sudjelovalo 27 ispitanika prosječne dobi 27 godina i prosječnog BMI-a 22.2 kg/m2. Ispitanici su tri tjedna unosili manje energije od svojih potreba, a zatim 3 tjedna više energije od potreba. Tijekom tog perioda je ispitivan učinak kapsaicina, zelenog čaja, kombinacije kapsaicina i zelenog čaja te placeba na apetit i unos hrane.
Samo je kombinacija kapsaicina i zelenog čaja polučila pozitivne rezultate na apetit i uzrokovala smanjeni unos energije. Znanstvenici ističu da se pozitivan učinak očituje samo pri unosu malih količina kapsaicina.
Izvor: Clinical Nutrition


Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu Cancer Research, u svibnju 2006. govori da postoji mogućnost da kapsaicin iz čilija može spriječiti širenje tumornih stanica prostate, a neke studije upućuju i na sprječavanje širenja raka jetre.

U časopisu American Journal of Clinical Nutrition australski znanstvenici su objavili rezultate studije koja ispituje utjecaj čilija na smanjenje rizika od hiperinzulinemije (povećane količine inzulina u krvi), poremećaj povezan s dijabetesom tipa 2. Kada se jelu doda čili, količina inzulina potrebnog za smanjenje šećera je manja, a značajnije se smanji kada se čili redovito konzumira.Heidi Allison, medicinski specijalist pri internacionalnoj farmaceutskoj kompaniji izdala je knjigu The chili pepper diet u kojoj tvrdi da čili u hrani smanjuje apetit, potiče metabolizam, općenito govori o pozitivnom djelovanju kapsaicina na reduciranje tjelesne težine.


Pilot studija provedena na Sveučilištu Tasmanija, School of Life Science otkrila je da redovita konzumacija čilija može poboljšati i regulirati san, što povoljno utječe na kardiovaskularno zdravlje