Dijeta i mršavljenje

Uštedite i mršavite - Odabrano na internetu

Kineski čajevi za mršavljenje

Predstavljamo vam nekoliko uistinu djelatnih kineskih čajeva na polju mršavljenja.

Jedna od najstarijih receptura čaja za mršavljenje koja se održala do današnjih dana.

Formula i priprema se temelji na staroj kineskoj knjizi "detaljni prikaz kineskog bilja", Lee SE-Zhen, 1518-1593.  Nakon stoljeća korištenja, to je dokazano jedan od najboljih zdravih napitaka za mršavljenje.

Uncle Lee's Tea, Legende Kine, 100% prirodni biljni napitak, bez kofeina, 30 paketića čaja, 2.42 oz (69.g)

Za samo 18,14 kn +20,00 kn dostava

(preporuka je uzmite više paketa tako da cijenu dostave i ne osjetite)
Iskoristite bogatstvo kineske tradicionalne mudrosti na ovom polju. Preuzeto iz knjige "Budite zdravi" dr. Bikbajeva F.R.,

Prvi preparat koji se preporučuje kod problema debljine je Antilipidni čaj. Sam naziv već govori da on normalizira razmjenu masti. To je prvi razlog.

Drugi – čaj obnavlja funkciju jetre i gušterače. Često se debljamo zbog toga što enzimi ne razlažu hranu onako kako treba. Prilikom upotrebe Antilipidnog čaja sve što dospijeva u organizam ide tamo gdje treba i u potrebnoj količini.

Treći razlog – čaj normalizira mikrocirkulaciju krvi u mozgu, a posebno u hipofizno-hioptalamusnoj zoni. Time se normalizira ukupno stvaranje hormona, uključujući i hormon štitne žlijezde koji su jako često uzročnici debljine.

Četvrti razlog – Antilipidni čaj ima svojstvo pročišćavanja međustanične tekućine. Sve stanice u našem organizmu su okružene međustaničnom tekućinom i upravo od kvalitete te tekućine zavisi međustanična razmjena tekućina. Što ako je ta tekućina zagađena slobodnim radikalima i mrtvim T-limfocitima?

Peti razlog – kod žena postoje masne stanice koje sakupljaju rezervu još za vrijeme trudnoće. Ove stanice imaju stome (otvore). Kada je organizam pun štetnih tvari stome se ne otvaraju, i iako lice izgleda mršavije, kukovi ostaju široki kao što su bili za vrijeme trudnoće. Antilipidni čaj, čisteći organizam, otvara stome i masnoća se izbacuje iz organizma. Osim toga, mnoge žene se pomoću ovoga preparata oslobađaju celulita. Nažalost, celulit se sreće ne samo kod žena, već i kod djevojčica, pošto naša ekološka situacija ne doprinosi zdravlju.

Način uzimanja čaja
Prelijte 1 vrećicu čaja čašom vrele vode, ostavite da odstoji 10 minuta i pijte 20 minuta prije jela.  


Čaj Tiens za smanjenje tjelesne težine je pravo fitoterapeutsko sredstvo koje je pripremljeno prema receptu preporučenom od specijalista tradicionalne kineske medicine. Namijenjen je za ljude koji imaju težinu veću od normalne.

Glavna komponenta ovog čaja je čaj vrste “Crni drakon”. Drugi sastojci su :čaj “Kunjdinj” (CORNUTAE LATIFOLIAE) s dodatkom lišća lotosa , sjemenki Cassia Tora (sjemenje cassiae), kornjačice, ekstrakta mandarina i rabarbare. Kod pripreme čaja strogo su uvaženi svi tehnološki parametri.

Terapeutsko djelovanje: ovaj čaj je odlično prirodno sredstvo za čišćenje od otpadnih tvari i smanjenje razine lipida; on smanjuje tjelesnu težinu bez štetnih posljedica, uklanja suvišnu vodu, nastalu uslijed bolesti, vlaži crijeva, tonizira rad slezene, pospješuje funkcioniranje probavnog trakta.

Trenutno se može kupiti samo u Kini

Posjetite i zanimljivu stranicu www.laminine.putokaz.biz