Dijeta i mršavljenje

Uštedite i mršavite - Odabrano na internetu


  Mršavljenje  antilipidnim čajem


Sastav: zeleni čaj, sjeme kasija tore (jedna vrsta sene), korijen više cvjetnog dvornika, lišće ginostemije, lišće lotosa.

Pakiranje : 40 vrećica za 40 dana primjene.

Antilipidni  čaj  “TIANSHI”  je najbolje iz prirode. Bazna sirovina je zeleni čaj. K njemu su dodane prirodne komponente biljnog podrijetla: lišće Ginostemije, sjemenje Kasije Tora (sjeme cassiae), lišće lotosa, korijen više cvjetnog dvornika nakon specijalne obrade i drugi sastojci. Funkcionalni učinak čaja je smanjenje razine lipida, smanjenje temperature, poboljšanje probave, poboljšanje tonusa slezene i želuca.

Antilipidni  čaj  “TIANSHI” sa jedne strane čisti organizam a s druge strane pojačava energiju, dovodi energiju u ravnotežu.


Iskoristite bogatstvo kineske tradicionalne mudrosti na ovom polju. Preuzeto iz knjige "Budite zdravi" dr. Bikbajeva F.R.,

Prvi preparat koji se preporučuje kod problema debljine je Antilipidni čaj. Sam naziv već govori da on normalizira razmjenu masti. To je prvi razlog.

Drugi – čaj obnavlja funkciju jetre i gušterače. Često se debljamo zbog toga što enzimi ne razlažu hranu onako kako treba. Prilikom upotrebe Antilipidnog čaja sve što dospijeva u organizam ide tamo gdje treba i u potrebnoj količini.

Treći razlog – čaj normalizira mikrocirkulaciju krvi u mozgu, a posebno u hipofizno-hioptalamusnoj zoni. Time se normalizira ukupno stvaranje hormona, uključujući i hormon štitne žlijezde koji su jako često uzročnici debljine.

Četvrti razlog – Antilipidni čaj ima svojstvo pročišćavanja međustanične tekućine. Sve stanice u našem organizmu su okružene međustaničnom tekućinom i upravo od kvalitete te tekućine zavisi međustanična razmjena tekućina. Što ako je ta tekućina zagađena slobodnim radikalima i mrtvim T-limfocitima?

Peti razlog – kod žena postoje masne stanice koje sakupljaju rezervu još za vrijeme trudnoće. Ove stanice imaju stome (otvore). Kada je organizam pun štetnih tvari stome se ne otvaraju, i iako lice izgleda mršavije, kukovi ostaju široki kao što su bili za vrijeme trudnoće. Antilipidni čaj, čisteći organizam, otvara stome i masnoća se izbacuje iz organizma. Osim toga, mnoge žene se pomoću ovoga preparata oslobađaju celulita. Nažalost, celulit se sreće ne samo kod žena, već i kod djevojčica, pošto naša ekološka situacija ne doprinosi zdravlju.

Način uzimanja čaja
Prelijte 1 vrećicu čaja čašom vrele vode, ostavite da odstoji 10 minuta i pijte 20 minuta prije jela.